Hoofdsponsor

Umberto's lunch & catering nieuwe hoofdsponsor van de volleybalschool Stichting Top Volleybal Parkstad!!!

De Stichting Top Volleybal Parkstad is trots op haar nieuwe hoofdsponsor Umberto's lunch & catering uit Kerkrade. Eigenaar Hub Budie heeft zondag 16 oktober als dank voor zijn uitgesproken vertrouwen in de volleybalschool het eerste shirt van onze voorzitter Nico Aarts in ontvangst genomen.

Umberto's richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt en kan gezelschappen van 10 tot 250 personen op hun wenken bedienen.

"Wat de catering betreft durf ik te stellen dat onze mogelijkheden bijna onbeperkt zijn", vertelt Hub Budie.

Voor nadere informatie over Umberto's of voor het plaatsen van bestellingen gelieve te bellen naar (045) 5410644 of 06-51712303.

U kunt ook mailen naar: info@umbertos.nl of bezoek de website op www.umberto's.nl of de facebookpagina

Akerstraat 68

6466 HK Kerkrade