Jan Yntema nieuwe hoofdtrainer

17 februari 2017

Het bestuur van de Stichting Top Volleybal Parkstad is verheugd te kunnen berichten dat Jan Yntema vanaf het komende seizoen Hans Nijhuis zal opvolgen als hoofdtrainer binnen de volleybalschool. Jan heeft als trainer successen gekend bij oa Landgraaf en Horn waarbij hij vele jaren jonge talenten naar een hoger niveau heeft gebracht. Jan is ook jaren hoofdopleider geweest binnen de Nevobo waardoor hij binnen de Stichting dan ook de rol als coach en begeleider van talentvolle trainers op zich zal nemen.

Met het aanstellen van Jan Yntema zijn de technisch verantwoordelijken Peter Arets en Leon Brull er ook van overtuigd dat er een goed vervolg gegeven kan worden aan de goede basis die door Hans Nijhuis samen met zijn assistenten aan de volleybalschool is gelegd.