ABC Balans

14 april 2017

Ook het volgende seizoen werkt Stichting Top Volleybal Parkstad samen met ABC Balans !!!

In navolging van het nieuws dat MediSport haar samenwerking met de Stichting Top Volleybal Parkstad het komende seizoen voortzet is het bestuur van de stichting bijzonder verheugd te kunnen berichten dat ook Myrian Arets met haar bedrijf ABC Balans verbonden blijft aan de volleybal school.

Myrian heeft het afgelopen seizoen zeer intensief met de talenten binnen de Stichting Top Volleybal Parkstad samengewerkt en daarmee een grote bijdrage aan de ontwikkeling van deze talenten geleverd.

De technisch verantwoordelijken Peter Arets en Leon Brull zijn er dan ook van overtuigd om ook het nieuwe seizoen met de hoofdtrainer Jan Yntema,de begeleiding van MediSport en ABC Balans te faciliteren in de ambitie van de Stichting waarbij talenten worden begeleid naar de top binnen de volleybal sport.